U heeft een eenmalig project of een veranderingstraject en heeft daar de tijd of mensen niet voor? Dan kunnen wij het projectmanagement op ons nemen, of het nu gaat om systeem aanpassing, administratie, verhuizing of productintroductie. Wij ondersteunen u graag projectmanager, zodat u verder kunt met de dagelijkse zaken.

Wij helpen bij verandering - By Your Side

Door de jarenlange ervaring met verschillende aspecten binnen het nationale en internationale bedrijfsleven zijn wij gewend problemen projectmatig op te pakken en als projectmanager werkzaam te zijn. Wij hebben een brede blik en blijven objectief.

 

Wij zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent en wij pakken het project aan. Projectmanagement is bij ons in goede handen en is er op gericht tijdelijk u te ondersteunen.

 

U bepaalt zelf welk gedeelte van het project u wel en niet wilt laten doen door ons. Moeten wij alleen voor Projectmanagement zorgen en wordt de uitvoering van de werkzaamheden binnen het project door u zelf gedaan, geen probleem.  Of wilt u dat wij de projectmanager worden voor het gehele project, ook dit is mogelijk.

 

Wilt u een vrijblijvend gesprek (30 minuten tot 1 uur) over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

 

Bedrijfsadvies door by your side

Projectmanagement door by your side

eventplanning  door by your side