U bent als MKB of ZZP'er goed in uw werk, maar heeft niet genoeg tijd voor de niet dagelijkse zaken? Dan kunnen wij voor u een scan maken om te kijken of alles nog goed loopt en u aan de hand daarvan van bedrijfsadvies voorzien. Wij zijn graag u consultant.

AlbertEinstein

 

De economie is al jaren moeilijk, steun van de overheid laat te wensen over en jaren zijn we alleen nog gericht op waar we goed in zijn. Maar toch loopt het niet goed. Tijd om eens een scan te maken om te zien waar het probleem zit voordat het te laat is. 

Misschien weet je heel goed waar het probleem zit en heb je de tijd en kennis niet om dit aan te pakken. Wacht niet tot het 1 minuut voor 12 is, want dan is het extra moeilijk om eventueel nog het roer om te draaien.

 

Door de jarenlange ervaring met verschillende aspecten binnen het nationale en internationale bedrijfsleven hebben wij een brede objectieve blik op het totaalplaatje. Verder zijn wij gewend problemen projectmatig op te pakken en bedrijfsadvies uit te brengen.

 

Wij zorgen dat u kunt doen waar u goed in bent, helpen u met inzicht krijgen (frisse blik) in het totaal plaatje van uw bedrijf en voorzien u van bedrijfsadvies om eventuele problemen op te lossen.

 

Als na de scan het probleem inzichtelijk is en een eventuele oplossing bekend, dan zal er extra inzet nodig zijn om dit ook te bewerkstelligen. Wij helpen u hier graag bij, u bepaalt zelf wat u wel en niet wilt laten doen door de consultant en wat u zelf gaat doen. Uiteindelijk willen wij dat u zo snel mogelijk weer zelf alle touwtjes in handen hebt en bezig kunt zijn met waar u goed in bent.

 

Wilt u een vrijblijvend gesprek (30 minuten tot 1 uur) over wat wij voor u als bedrijfsadvies consultant kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

 

Bedrijfsadvies door by your side

Projectmanagement door by your side

eventplanning  door by your side