Ik heb By Your Side opgericht omdat ik in mijn eigen omgeving zie hoeveel kleinere bedrijven goed zijn in hun vakgebied, maar door de jaren heen vergeten (door tijd en kennis gebrek) om naar de niet alledaagse zaken te kijken binnen hun bedrijf. Pas als er problemen ontstaan gaat men opzoek naar oorzaken. En waar zitten die dan, vaak niet op de meest logische plekken. Soms is het helaas dan al te laat of kost het heel veel inspanning en stress om het roer om te draaien. Dit is zonde!

 

Zelf ben ik bedrijfskundige en heb jarenlange ervaring met bedrijfsanalyse, projectmanagement en bedrijfsadvies op verschillende functies binnen het bedrijfsleven in zowel binnen als buitenland. Ik heb gewerkt bij bedrijven van MKB tot multinationals, van hele high-end technische tot erg commerciële producten en diensten. En dat in verschillende sociale- en bedrijfsculturen. Ik spreek Nederlands, Engels en Duits. Naast mijn dagelijkse werk, heb ik jaren internationale events georganiseerd (eventplanning) en product introducties en trainingen gegeven. Verder heb ik een uitgebreid netwerk van specialisten die ik eventueel kan raadplegen of een beroep op kan doen.

 

Ook in de prive sfeer heb ik gezien hoeveel stress en spanning papierwerk kan geven bij emotionele fases in het leven. We worden allemaal ouder, de gezinnen kleiner en we wonen ook niet allemaal meer om de hoek van elkaar. Verder is helaas de sociale maatschappij niet ingesteld om iedereen te kunnen vertrouwen, voor elkaar klaar te staan en laat service het vaak ook te wensen over. Uit eigen ervaring weet ik wat er bij een scheiding, overlijden en erfenis komt kijken. Maar ook bij de leuke fases zoals trouwen, geboorte, reünie en feesten.

 

Ik kom uit een klein gezin binnen een hele grote familie en ben gewend om met verschillende soorten culturen, religies en mensen om te gaan. Ik ben sociaal ingesteld en door mijn brede kennis, interesse en ervaring wil ik graag mensen helpen. Daarom ben ik het bedrijf By Your Side begonnen, zodat ik MKB, ZZP'er en de particulier kan adviseren/ondersteunen en ze daar zoveel mogelijk zelf bij wil betrekken, zodat het in de toekomst beter gaat.