Staat u als particulier voor een nieuwe fase in uw leven ziet u op tegen het papier- en regelwerk dat daarbij komt kijken? Dan kunnen wij het regel- en papierwerk voor u overnemen. Wij  geven advies en ondersteuning.

Ondersteuning door By Your Side

De gemiddelde leeftijd is steeds hoger, de gezinnen kleiner. familie en vrienden wonen steeds verder uit elkaar (of zelfs in het buitenland). We hebben het allemaal steeds drukker, werken met zijn tweeën en hobby’s en activiteiten buitenshuis nemen toe. Het papier- en regelwerk wordt er niet makkelijker op en service en betrouwbaarheid van instanties laat helaas te wensen over.

 

Wij verzorgen al het papierwerk, houden contact met instanties en regelen dat alles zo goed mogelijk verloopt. Kortom, wij geven advies en ondersteuning bij lastige en tijdrovende zaken.

 

Dit doen wij voor verhuizingen, verandering van situatie, overlijden, erfenissen en scheidingen.

 

U bepaalt zelf hoeveel u ons wilt laten doen en wat u nog zelf wilt doen. Wij mengen ons niet in de emotionele kant of ruzies binnen families, maar bieden advies en ondersteuning bij het regel- en papierwerk.

 

Wilt u een vrijblijvend gesprek (maximaal 30 minuten tot 1 uur) over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

 

eventplanning  door by your side

advies & ondersteuning by your side